Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile vor fi apropiate de normal in urmatoarele 4 saptamani; posibil mai ridicate in jumatatea de vest a tarii

Temperaturile vor fi apropiate de normal in urmatoarele 4 saptamani; posibil mai ridicate in jumatatea de vest a tarii

Temperatura medie a aerului va avea in general, in perioada urmatoare, valori apropiate de normele climatologice specifice in cea mai mare parte a tarii, cu posibilitatea ca in jumatatea de vest sa se situeze peste acestea in intervalul 8 - 22 octombrie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) publicata vineri, valabila pentru perioada 8 octombrie - 5 noiembrie.

Potrivit datelor ANM, in saptamana 8 - 15 octombrie 2018, temperatura aerului va avea in general valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu posibilitatea ca in jumatatea de vest sa se situeze peste acestea, iar precipitatiile vor fi in general deficitare in toate regiunile.

Saptamana 15 - 22 octombrie 2018, temperatura aerului se va caracteriza prin valori apropiate de normele climatologice ale saptamanii in cea mai mare parte a tarii, cu posibilitatea de a fi mai ridicate in jumatatea vestica a teritoriului.

Regimul pluviometric se va situa in general in jurul normelor climatologice, exceptand regiunile vestice, nordice si centrale, unde exista posibilitatea ca acesta sa fie usor deficitar.

In saptamana 22 - 29 octombrie, temperatura aerului va avea valori in general apropiate de normele climatologice ale saptamanii in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de normele climatologice ale perioadei, existand posibilitatea ca in sud-vestul tarii regimul pluviometric sa fie usor excedentar.

In ultima saptamana a intervalului analizat, respectiv 29 octombrie - 5 noiembrie 2018, mediile valorilor termice se vor situa in jurul normelor climatologice specifice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii.

In ceea ce priveste precipitatiile, regimul pluviometric se va situa in jurul valorilor normale ale perioadei, pe intreg teritoriul.
5 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.