Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile vor ajunge la pragul inghetului in acest weekend, in depresiunile din vestul Transilvaniei

Temperaturile vor ajunge la pragul inghetului in acest weekend, in depresiunile din vestul Transilvaniei

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 18 si 23 de grade Celsius la nivelul intregii tari, cu cele mai scazute valori asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate in sudul Banatului si in Lunca Dunarii, potrivit a1.ro. Pe de alta parte, in zona montana inalta (la peste 1.500 metri), temperaturile vor cobori pana la 2 – 4 grade Celsius, iar la Vf. Omu chiar sub zero grade.

Bucurestenii se vor bucura de vreme frumoasa tot weekendul. in Capitala, cerul va fi mai mult senin, iar norii isi vor face aparitia abia duminica, in a doua parte a zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21-22 grade Celsius, iar cele minime intre 7-8 grade Celsius. Nu au fost anuntate ploi pentru niciuna din zile.

La munte este din ce in ce mai frig. in vestul Transilvaniei vom avea temperaturi la pragul inghetului, iar in restul regiunilor va fi destul de frig. La Brasov, maximele vor fi cuprinse intre 13-19 grade Celsius, iar minimele intre 1-4 grade Celsius. La Sinaia, maximele vor fi cuprinse intre 14-16 grade Celsius, iar minimele intre 2-4 grade. La Bran, daca joi (4 octombrie), minima a fost de 0 grade, pentru perioada 5-7 octombrie minimele vor fi de 3-5 grade Celsius, iar maximele intre 13-18 grade Celsius.
4 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.