Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures

Vreme instabila in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures

Vreme instabila in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures

In tara, vremea va fi in general instabila in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, cea mai mare parte a Olteniei, dealurile Munteniei si zona de munte, unde cerul va avea innorari accentuate si pe arii extinse vor fi averse insotite de descarcari electrice.

Vantul va avea intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Izolat, indeosebi in zona de munte, cantitatile de apa vor depasi 25 de l/mp si vor fi conditii de grindina.
In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice vor avea caracter izolat.

Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 18-28 de grade, usor mai ridicate in Moldova, iar cele minime intre 7-17 grade.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 1 iunie 2007

1 iunie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.