Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere

Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere

Vremea pe 3 octombrie va fi frumoasa, iar temperaturile se vor situa in jurul celor normale la inceput de octombrie. Temperatura maxima va fi de 23 de grade.

Cerul va fi partial noros in nord si in centru unde pe spatii mici va mai ploua slab. In Carpatii Orientali si Meridionali, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitatii mixte. in restul teritoriului cerul va fi variabil, cu intervale de inseninare, dar spre dimineata local va fi ceata, in special in zonele joase din vest si din sud-est. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, cu precadere in Carpatii Orientali, unde rafalele vor depasi 80...90 km/h, iar local, la cote mai reduse, si in Transilvania, Moldova si sudul Olteniei. Temperaturile minime se vor incadra intre 3 si 13 grade, usor mai ridicate pe litoral.

Prognoza meteo precizeaza ca in nordul Carpatilor Orientali si pe crestele Meridionalilor vor fi precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, unde pe creste rafalele vor depasi 80...90 km/h, dar trecator si la cote mai reduse si in celelalte regiuni, cu precadere in jumatatea de nord. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12...13 grade in Maramures si 22...23 de grade in Muntenia si sudul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre 1...2 grade in zonele depresionare din nord-vest si din centru si 12...13 grade pe litoral.

Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile de temperatura se vor situa in jurul celor normale la aceasta data. Cerul va fi variabil si vântul va sufla in general moderat ziua, apoi slab. Conform ANM, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade; minima termica va fi de 7...9 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Presiunea atmosferica va creste usor, la o valoare foarte apropiata de cea normala.

Pe 3 octombrie, cerul va avea innorari temporare. Va ploua local in masivele nordice si izolat in rest. In nordul Carpatilor Orientali si pe crestele Meridionalilor vor fi si precipitatii mixte. Vântul va avea intensificari, iar pe creste rafalele vor depasi 80...90 km/h. Temperatura aerului va scadea fata de ziua precedenta.
3 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.