Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere si ploi

Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere si ploi

Vremea pe 2 octombrie da semne ca se incalzeste in special in sudul tarii, fata de luni. Prognoza meteo anunta insa in continuare ploi in jumatatea de nord. in Bucuresti vor fi 24 de grade.

Marti, vremea se va incalzi in sudul, estul si centrul tarii, iar in rest, valorile termice vor fi in general comparabile cu cele din ziua precedenta. Cerul va prezenta innorari si va ploua mai ales sub forma de aversa si vor fi posibile descarcari electrice, in Maramures, local in Crisana si pe arii mai restranse in Banat, Transilvania si nordul Moldovei. in restul teritoriului cerul va deveni variabil si doar in primele ore ale zilei in extremitatea de sud-est vor mai fi ploi slabe.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in a doua parte a intervalului, in zona montana inalta. Prognoza meteo estimeaza ca temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 24 de grade, iar cele minime, in general, intre 6 si 14 grade. in zonele joase de relief, dimineata si noaptea izolat se va semnala ceata. Presiunea atmosferica va creste dinspre vestul tarii, la valori apropiate de normalul baric.

In Capitala, vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Conform ANM, temperatura maxima va fi de 23...24 de grade, iar minima de 11...12 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca. in primele ore ale zilei vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va creste foarte putin, insa la o valoare mai mica decat cea normala.

Pe 2 octombrie, vremea da usoare semne de imbunatatire in zona montana, cerul va avea innorari si va ploua, in general slab, cu precadere in cursul zilei, mai ales in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe creste, in cursul noptii. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat in intervalul anterior. Pe vai si in depresiuni, dimineata, vor fi conditii de ceata.
2 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.