Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ploi abundente. Cand se incalzeste

Prognoza meteo anunta ploi abundente. Cand se incalzeste

Vremea de luni din 1 octombrie se anunta ploiasa si friguroasa. Din fericire, prognoza meteo anunta ca vremea se va schimba, iar temperaturile vor creste din nou.

Astazi vremea va fi inchisa in regiunile extracarpatice ale teritoriului, unde local va ploua. Izolat in sud-est se vor acumula pana la 15-20 de mm, dar in rest cantitatile de apa ce se vor strange vor fi nesemnificative. Vantul va sufla moderat in sud-vest, nord-est si sud-est si mai mult slab in restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 17 si 22 de grade in Transilvania si Maramures, 19-24 de grade in Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in sudul Banatului), 15-20 de grade in Oltenia si 17-22 de grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova.

Vremea in Bucuresti se anunta ploiasa si friguroasa. Temperaturile se vor incadra intre 18°C si 11°C. Cantitatea de precipitatii va atinge 7 l/m², iar vantul va sufla moderat. Ploile vor continua si pe timpul noptii, cand se vor inregistra 5 l/m². Temperaturile vor creste din nou marti, 2 octombrie.

Vremea este ploiasa si rece la mare, unde se vor inregista cantitati de apa insemnate. La munte, vremea se mai incalzeste cu trei grade fata de ziua precedenta si vom avea minime de 18 grade Celsius si minime de 7 grade Celsius. Vremea se va indrepta considerabil de marti, 2 octombrie 2018.
1 octombrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.