Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Meteorologii anunta ploi generate de un fenomen meteo in Marea Neagra

Meteorologii anunta ploi generate de un fenomen meteo in Marea Neagra

Vremea pe 6 septembrie este, in continuare, instabila. Prognoza meteo anunta ploi in special in jumatatea estica si temperaturi in scadere, care sunt generate de un fenomen meteo aparut in Marea Neagra. in Bucuresti vor fi 28 de grade.

In noaptea de joi spre vineri sunt prognozate ploi pe suprafate extinse in sud-est si zonele de munte. in rest, precipitatiile sunt restrânse. Temperaturile vor fi intre 11 - 19 grade Celsius, cu valori mai scazute in depresiuni, unde va fi si ceata in cursul diminetii.

Joi, vremea va fi instabila, cu ploi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vântului in est, sud-est, nord si zona de munte. Izolat va fi si grindina in aceste regiuni. in restul tarii vor fi, de asemenea, conditii de ploaie, dar precipitatiile vor fi doar locale sau izolate. Astazi, temperaturile sunt in scadere si ajung la valorile normale ale acestei perioade din septembrie. Specialistii spun ca intensificarea precipitatiilor in jumatatea estica si racirea vremii sunt generate de un fenomen meteo format in Marea Neagra.
6 septembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.