Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo cu vreme extrema: furtuni, canicula

Prognoza meteo cu vreme extrema: furtuni, canicula

Vremea din 3 septembrie anunta vreme la extreme: pe de o parte furtuni cu fulgere, pe de alta calduri caniculare. Meteorologii anunta cum va fi vremea luni in Romania.

Vremea va fi calduroasa pana pe data de 3 septembrie, iar temperaturile medii diurne vor avea variatii de la o zi la alta, dar se vor situa, in general, intre 30 si 33 de grade. Apoi vremea se va racori, maximele termice vor marca o scadere pana la valoarea de 28 de grade, valoare ce se va mentine constanta in intervalul 4 – 9 septembrie. in prima parte a intervalului de prognoza, media temperaturilor minime va fi de 18 grade, urmand ca intre 30 august si 1 septembrie temperatura medie nocturna sa se situeze in jurul valorii de 17 grade. in intervalul 2 – 9 septembrie, minimele termice se vor mentine relativ constante, in jurul valorii de 15 grade. Vor fi ploi slabe, de scurta durata, intre 27 si 29 august, precum si in intervalul 2 – 9 septembrie, insa acestea se vor semnala doar pe arii restranse.

Prognoza meteo aduce vreme torida din nou in Capitala, meteorologii anunta 32 de grade in termometre. Ceruls e va mentine in mare parte senin si nu sunt asteptate ploi. Noaptea, isi vor face aparitia cativa nori, iar vantul va sufla moderat. Cantitatea de precipitatii la munte este zero, iar temperaturile minime ating 17°C.

Gata cu vremea frumoasa la munte! De luni sunt sunt aasteptate ploi abundente cu aspect de furtuna, vijelii si descarcari electrice. Prognza meteo aduce furtuni cu fulgere in formare dupa-amiaza si temperaturi care scad progresiv. Temperraturile maxime si minime se vor incadra intre 27°C si 13°C, iar cerul este partial innorat, atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Cantitatea de precipitatii va atinge 1 l/m². Ploile vor continua miercuri, 5 septembrie 2018.
3 septembrie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.