Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta o scadere mica a temperaturilor in prima saptamana a lunii septembrie, dar vremea se va mentine frumoasa

Prognoza meteo anunta o scadere mica a temperaturilor in prima saptamana a lunii septembrie, dar vremea se va mentine frumoasa

In primele zile ale intervalului de prognoza regimul termic diurn va fi in crestere usoara de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge 31 de grade, pe 31 august – 1 septembrie, pornind de la o valoare medie regionala de 22…23 de grade in prima zi de prognoza.

In intervalul 2 – 9 septembrie nu vor mai fi variatii termice importante, iar valorile diurne vor fi de aproximativ 28…29 de grade.

Temperaturile nocturne vor avea usoare variatii, dar pe intreg parcursul celor doua saptamani de prognoza se vor incadra, in medie, intre 14 si 16 grade.

Probabilitatea de aparitie a averselor pe arii relativ extinse si mai insemnate cantitativ va fi ridicata in prima zi, iar apoi doar izolat se vor mai semnala ploi slabe, in intervalul 2 – 9 septembrie.

Temperaturile maxime vor fi in crestere, de la o medie de 24 de grade in prima zi a intervalului de prognoza, pana in jurul valorii de 30 de grade, pe 31 august si 1 septembrie.

Apoi regimul termic diurn va marca o usoara scadere, iar media regionala a maximelor se va mentine constanta, in jurul a 28 de grade, pana la finalul celei de a doua saptamani de prognoza.

Valorile termice nocturne vor marca usoare variatii in prima saptamana, cand se vor situa, in general, intre 13 si 16 grade, dar se vor mentine relativ constante in cea de a doua saptamana, cand se vor situa in jurul unei valori medii de 14 grade.

In prima zi a intervalului de prognoza vor fi averse pe arii relativ extinse, iar dupa data de 1 septembrie si pana la sfarsitul celei de a doua saptamani, probabilitatea pentru ploi slabe, pe arii restranse, va fi ridicata aproape in fiecare zi.
31 august 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.