Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru luna SEPTEMBRIE nu arata deloc bine. Vremea, la extreme: de la temperaturi caniculare, la frig si ploi puternice

Prognoza meteo pentru luna SEPTEMBRIE nu arata deloc bine. Vremea, la extreme: de la temperaturi caniculare, la frig si ploi puternice

Valul de canicula continua si in urmatoarele zile. Temperaturile ridicate si disconfortul termic ne vor da batai de cap. Precipitatiile si furtunile vor aparea doar pe spatii restranse.

Conform meteorologilor, vara va continua si in septembrie, dar sunt anuntate ploi aproape in fiecare zi.

Valorile termice medii vor mai coborate decat norma climatologica, indeosebi in sud si vest, mai ales in prima parte a intervalului. Cantitatile de precipitatii pot fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile vestice, nordice, centrale si local in cele sudice. in partea de sud-est a teritoriului, acestea se pot situa in limite normale.

Temperatura aerului se va incadra in general in limite normale, posibil usor mai coborate decat mediile perioadei local in sud, sud-est si in zona montana. In cea mai mare parte a tarii regimul pluviometric se va incadra in general in limitele normale ale perioadei.

Temperatura aerului va avea valori in general mai ridicate decat normalul climatologic al saptamanii, posibil cu abateri mai mari in nord-vest. Exceptie vor face regiunile sudice, unde local valorile termice vor fi apropiate de mediile perioadei. Precipitatiile pot fi usor excedentare, local in zonele montane si pe arii restranse in vestul si sud-vestul tarii, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului.
30 august 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.