Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Meteorologii anunta canicula in jumatate de tara, dar si ploi izolate

Meteorologii anunta canicula in jumatate de tara, dar si ploi izolate

Vremea pe 23 august confirma instalarea caniculei in jumatate de tara, in special in sud vest si sud. Prognoza meteo anunta si ploi torentiale, insa izolate, care vor cadea in special dupa-amiaza. in Bucuresti vor fi 34 de grade.

Dupa-amiaza, ANM estimeaza ca vor fi conditii de precipitatii la munte, in vest, sud-vest si centrul tarii. Vor fi ploi torentiale insotite de descarcari electrice. De asemenea, precipitatii izolate s-ar putea inregistra si in alte regiuni, dar de scurta durata.

Vântul va avea intensificari in zona litoralului si in sudul Banatului, insa vor fi temporare. Temperaturile maxime pe 23 august vor fi intre 27 si 34 de grade, iar minimele intre 11 - 22 de grade. Presiunea atmosferica este in scadere si va fi sub valorile acestei perioade.

Vremea va fi calduroasa in Capitala, unde vor fi 33 - 34 de grade in timpul zilei. ITU va depasi usor pragul disconfortului termic de 80 de unitati. in ciuda caldurii, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura in cursul noptii va fi de 18 - 19 grade, in timp ce presiunea atmosferica, la fel ca si in alte regiuni, va fi in scadere.
23 august 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.