Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Astazi vremea va fi deosebit de calda in mare parte a tarii

Astazi vremea va fi deosebit de calda in mare parte a tarii

Prognoza meteo 9 august anunta vreme in general frumoasa, chiar deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza la munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari pe litoral si in vestul Carpatilor Meridionali.

Prognoza meteo 9 august. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 35 de grade. Indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic local in Campia de Vest si pe arii restranse in Campia Romana. La mare, vremea va fi foarte frumoasa. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare pe timpul zilei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 28 grade, iar cele minime intre 19 si 22 de grade. Temperatura apei marii va avea valori de 25 … 27 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 32 de grade, iar cea minima va fi de 16…18 grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) se va apropia de pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic, iar presiunea atmosferica va creste la normalul baric.
9 august 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.