Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Victime si pagube materiale, efecte recente ale vremii extreme in Europa

Victime si pagube materiale, efecte recente ale vremii extreme in Europa

Victime si pagube materiale, efecte recente ale vremii extreme in Europa

Ploile torentiale au provocat alunecari de teren si inundatii, dar si victime in Franta, Grecia, Bosnia, Germania si Turcia.

Noua persoane au decedat si trei sunt disparute in urma inundatiilor din provincia Agri, din estul Turciei. Alti sase turisti din Grecia au decedat in momentul in care traversau un rau din sudul tarii.

In Franta, doi scafandri si proprietarul unui iaht s-au inecat in regiunea Bretagne datorita vremii extreme. Acestia au fost luati prin surprindere de valurile mari. Acestui incident au supravietuit alti patru scafandri.

In nordul Bosniei, doi copii au decedat in urma lovirii unui fulger sambata, iar in Germania un incident asemanator a avut ca victime trei muncitori, aflati intr-un tractor, care a fost lovit de fulger.

Furtunile au afectat partial agricultura si infrastructura in Franta, Spania, Polonia, Bulgaria si Turcia.

Sursa: Hotnews, 29 mai 2007

29 mai 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.