Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Se anunta un weekend cu temperaturi ridicate

Se anunta un weekend cu temperaturi ridicate

Vineri se anunta vreme buna in majoritatea zonelor tarii. Spre seara mai apar cateva averse cu fenomene electrice si vantul va fi mai intens, in regiunile sud-vestice si la munte si doar sporadic in celelalte zone.

Sambata o sa avem atmosfera insorita aproape peste tot si o amiaza calduroasa in vestul, nord-vestul si sud-estul tarii. La munte, dupa pranz pot sa vina cateva ploi de scurta durata.

Duminica, temperaturile mai cresc putin si vremea calduroasa cuprinde cea mai mare parte a tarii. Avem inca o zi frumoasa, cu ploi sporadice in zonele montane.

Luni se anunta inca o zi calduroasã. Spre seara se aduna norii de ploaie in jumatatea de nord a tarii, dar in rest va fi timp
in Dobrogea si Baragan, atmosfera va fi insorita iar maximele ajung pana la 31 de grade Celsius. Vantul va avea intensificari trecatoare pe litoral.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei se anunta vreme frumoasa, iar pe la amiaza termometrele vor indica 30-31 de grade si va creste disconfortul termic.

Si in nordul Moldovei si in Bucovina prindem o zi foarte placuta si doar intamplator o sa ploua in zonele mai inalte. Se face mai cald decat joi, iar maximele termice vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade Celsius.

In nordul Transilvaniei si prin Maramures, atmosfera va fi insorita si nu sunt anuntate ploi. Termometrele vor indica la amiaza 32 de grade si va creste disconfortul termic.

In tinuturile vestice, in zonele de campie va fi soare toata ziua, iar indicele de confort termic va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati. in zona de munte, catre seara, mai vin cateva ploi zgomotoase si e posibil sa cada si grindina. La amiaza vor fi temperaturi de pana la 32 de grade Celsius.

Si in centrul tarii o sa avem vreme placuta si doar pe la munte e posibil sa vina o ploaie rapida de vara. Temperaturile vor urca pana la 30 de grade Celsius pe partea vestica a provinciei.

In sud-vestul tarii predomina timpul frumos. Spre seara, mai ales in zone de munte, așteptam averse cu fenomene electrice, e posibil sa cada grindina si vantul se inteteste. Maximele termice vor ajunge pana la 30 de grade Celsius.

In sudul tarii, atmosfera va fi insorita. Termometrele vor indica la amiaza temperaturi de 31-32 de grade si indicele de confort termic va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati.
3 august 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.