Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Astazi, temperaturi usor mai scazute si averse

Astazi, temperaturi usor mai scazute si averse

Astazi, temperaturi usor mai scazute si averse

Si astazi vremea va fi instabila si se vor semnala innorari accentuate,  averse insotite de descarcari electrice in vestul, centrul si nordul tarii. Aici sunt conditii de formare a grindinei pe alocuri. In timpul noptii aversele se vor extinde in centrul si estul tarii si local in restul regiunilor. La munte si deal, cantitatile de apa ar putea atinge 25 l/ mp. Vantul va bate tare in toata tara, cu rafale cuprinse intre  50 si 70 km/ h. Unele intensificari ale vantului pe alocuri se vor transforma in vijelie.

Maximele de astazi sunt in scadere si se incadreaza intre 21 si 31 de grade Celsius, iar cele minime intre 9 si 19 grade Celsius.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 29 mai 2007

29 mai 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.