Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Atmosfera schimbatoare, cu ploi torentiale

Atmosfera schimbatoare, cu ploi torentiale

Aversele apar in majoritatea zonelor si mai pot lasa 20 - 25 de litri de apa pe metru patrat. Vom avea maxime de la 23 la 30 de grade, poate un pic mai ridicate prin Oltenia si Muntenia.

In Baragan si Dobrogea gasim atmosfera schimbatoare, mai multe reprize cu ploi zgomotoase si temperaturi in scadere fata de ziua trecuta.

Se racoreste putin si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. O sa ploua din când in când, pot sa apara fenomene electrice, dar vom zari si soarele printre nori.

In nordul Moldovei si in Bucovina se anunta inca o zi cu ploi si multa instabilitate. Vor fi si averse torentiale, conditii de grindina, iar temperaturile, la fel ca ieri, vor ajunge pe la 27 - 28 de grade.

In nordul Transilvaniei si in Maramures: tot vreme instabila, cu averse temporare, pe suprafete mari si cantitati insemnate de apa intr-un timp foarte scurt.

Ploile nu ocolesc nici vestul tarii. Vor veni in mai multe reprize, insotite de toata suita de fenomene specifice instabilitatii. Temperaturile sub valorile potrivite lunii Iulie, se opresc la 28 de grade.

In Transilvania se asteapta noi serii de averse zgomotoase. Vântul continua sa sufle mai tare in zonele de munte, pe unde si ploile vor fi mai abundente.

In Oltenia, aversele vin in regiunile deluroase, in timp ce pe la câmpie gasim vreme mai buna si foarte putine ploi. Vântul va avea intensificari, si temperaturile pot atinge si 31 - 32 de grade.

In tinuturile sudice ramâne cu atmosfera schimbatoare. Norii se aduna din când in când si vor aduce ploi locale, iar temperaturile pot ajunge si aici pe la 32 de grade.

In Bucuresti vremea este cam instabila, innorari, câteva serii de averse si temperaturi in scadere. Maxima se opreste pe la 27 de grade. Vineri se incalzeste, dimineata va fi insorita, dar mai târziu cresc sansele de ploaie.

Si sâmbata norii se mai aduna din când in când si vor aduce averse trecatoare, cu descarcari electrice si intensificari ale vântului. Duminica asteptam vreme destul de buna; se mai incalzeste putin, dar nu dispar conditiile de ploaie.
19 iulie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.