Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 3 luni. Cum va fi vremea in iulie, august si septembrie

Prognoza meteo pentru 3 luni. Cum va fi vremea in iulie, august si septembrie

Meteorologii anunta ca in luna iulie 2018 va fi mai cald decat in mod normal. Desi startul nu este cel mai fericit, ci caracterizat prin temperaturi scazute, nori, vreme instabila, ANM arata, in estimarea meteo publicata ca temperaturile lunii iulie vor fi peste media multianuala lunara, mai ales in sud, sud-est si vest. Vor fi temperaturi medii chiar si cu 6 grade mai ridicate decat cele normale perioadei. 

Precipitatiile sunt anuntate a fi mai putine decat in mod normal in luna iulie 2018. Harta ANM arata precipitatii chiar si cu 30l/mp mai scazute decat media multianuala lunara. 

In luna august 2018, continua a fi vreme calda. Vor fi temperaturi cu peste 5 - 6 grade Celsius peste media lunara multianuala. Va fi foarte cald local in sud si-n sud-vest. Vreme calda va fi in tot sudul, sud-estul, vestul tarii. in centru si nord vor fi temperaturi caracteristice perioadei. 

Precipitatiile vor fi, in general, deficitare, cu mult sub media perioadei. 

Prima luna de toamna, septembrie, vine tot cu temperaraturi ridicate. in nord si-n centru vor fi temperaturi normale, caracteristice unei luni de septembrie, iar in restul tarii va fi mai cald.

Precipitatiile continua sa fie deficitare in sud, est, vest. 
5 iulie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.