Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta temperaturi scazute si ploi

Prognoza meteo anunta temperaturi scazute si ploi

Vremea din 26 iunie se anunta capricioasa. Prognoza meteo aduce temperaturi mai scazute decât normalul perioadei si ploi.

Marti in cursul dupa-amiezii vor cadea averse slabe de ploaie insotite de descarcari electrice in regiunile intracarpatice, in timp ce in sud si in est cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla moderat in sud-est si slab, cel mult slab pâna la moderat in restul zonelor tarii. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 21 si 26 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana (cu cele mai scazute valori asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei), 24-29 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 22-27 de grade in Moldova. 

Locuitorii Capitalei vor avea parte de o zi cu temperaturi mai mici decât aceasi zi a saptamânii trecute. Cerul se va mentine in mare parte innorat, iar pe timpul noptii nu este exclus sa se abata o furtuna cu fulgere. Temperaturile maxime ating la amiza 27°C, iar minimele din timpul noptii nu vor depasi 17°C. Vântul sufla moderat, iar noaptea sunt asteptate ploi. Cantitatea de precipitatii acumlata va fi de 4 l/m². 

Si la munte va ploua pe timpul noptii, naxima zilei va fi de 23°C, iar minimele de 13°C. Cantitatea de precipitatii va fi de 2 l/m, sansele de ploaie pe timpul noptii sunt de  60%. Vântul va sufla moderat dinspre E cu o viteza aflata intre 10 si 15 km/h. Ploile vor continua la munte aproape toata saptamâna.
25 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.