Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Instabilitate atmosferica accentuata, dar si temperaturi de 32 de grade in Bucuresti, vineri si sambata

Instabilitate atmosferica accentuata, dar si temperaturi de 32 de grade in Bucuresti, vineri si sambata

Instabilitatea atmosferica va fi extrem de accentuata in municipiul Bucuresti, in zilele de vineri si sambata, iar in acelasi timp valorile termice maxime vor urca pana spre 32 de grade Celsius, se arata in prognoza speciala pentru Bucuresti, publicata joi de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Meteorologii mentioneaza ca, in a doua parte a zilei de vineri, 22 iunie - cu o probabilitate mai mare spre seara, vor fi perioade scurte de timp in care instabilitatea atmosferica va fi deosebit de accentuata si se va manifesta prin intensificari puternice ale vantului cu aspect de vijelie, descarcari electrice si averse ce vor avea caracter torential. in acelasi timp, vor fi conditii de grindina.

De asemenea, in noaptea de vineri spre sambata si in prima parte a zilei de sambata, innorarile vor persista si vor fi ploi temporare ce vor cumula cantitati de apa insemnate, in medie peste 20 de litri/mp.

In acelasi timp, pe parcursul intervalului de referinta, temperatura maxima va fi de 31 - 32 de grade, iar cea minima de sambata dimineata de 17 - 18 grade.
22 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.