Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Canicula nu cedeaza. Totusi, in unele regiuni sunt posibile ploi slabe

Canicula nu cedeaza. Totusi, in unele regiuni sunt posibile ploi slabe

Astazi in unele regiuni ale ţarii sunt asteptate ploi slabe. Vântul va sufla slab din Sud-Est. La Briceni si Soroca vor fi 28 de grade Celsius, iar la Balți va fi cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor indica 30 de grade, iar la Tiraspol vor fi 31 de grade Celsius. La Leova maxima va fi de 32 de grade, iar la Cahul si Comrat se asteapta 33 de grade Celsius.

Astazi termometrele vor arata 31 de grade Celsius. in zilele urmatoare sunt prognozate maxime de 22 de grade si se anunța ploi de scurta durata cu descarcari electrice.

Astazi in cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid meteorologii anunța 33 de grade, iar la Roma se vor inregistra 30 de grade Celsius. La Londra sunt anunţate 19 grade, iar cerul va fi senin. La Paris vor fi 21 de grade Celsius, iar la Berlin se vor inregistra 26 de grade Celsius. La Viena sunt anunţate ploi cu descarcari electrice cu 33 de grade.

La Praga mercurul din termometre va indica 29 de grade. La Varsovia, Budapesta si Belgrad termometrele se vor inregistra 31 de grade si va ploua cu descarcari electrice. La Bucuresti si Atena se vor inregistra 30 de grade, iar la Kiev va fi cu un grad mai puţin. La Moscova se asteapta 25 de grade, iar cerul va fi innorat. La Ankara sunt prognozate ploi cu descarcari electrice si 28 de grade Celsius.
21 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.