Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 28 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta furtuni puternice, descarcari electrice, inundatii

Prognoza meteo anunta furtuni puternice, descarcari electrice, inundatii

Vremea din 18 iunie se anunta instabila. Vor cadea cantitati mari de apa, prognoza meteo ne informeaza ca nu scapam de furtuni, descarcari electrice si inundatii nici pentru ziua de luni 18 iunie 2018.

Luni vremea va fi calda in toata tara, dar in general instabila in regiunile intracarpatice, unde pe spatii relativ extinse vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Mai ales la munte se vor acumula cantitati de apa de pana la 15-25 de mm. Unele averse izolate de ploaie se vor semnala si in restul zonelor tarii, insa vor fi slabe cantitativ.

Vantul va sufla slab pana la moderat in nord-vest si in nord-est si mai mult slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 27 si 32 de grade la nivelul intregii tari, cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in depresiunile din estul Transilvaniei si pe litoral, iar cele mai ridicate in estul Luncii Dunarii.

Vremea va fi ploioasa luni in Capitala. Prognoza meteo ANM anunta furtuni cu fulgere si cantitati mari de apa. Temperaturile maxime mai scad cu un grad la amiaza fata de ziua precedenta si ajung la 26°C, iar minima va fi de 17°C. sansele de ploaie sunt extrem de ridicate - 90% pe timpul zilei, iar noaptea 50%. Cantitatile de apa sunt extrem de mari - 7 l/m². De marti, ploile se vor retrage din Bucuresti, iar canicula le va inlocui cu succes.

La munte vor cadea ploi sub forma de averse. Furtunile si descarcarile electrice vor lua o pauza la inceputul saptamanii. Temeparturile maxime ating 24°C, cele minime 14°C. Cantitatea de precipitatii stransa va fi mare - de pana la 8 l/m². Ploile vor continua la munte aproximativ toata saptamana viitoare.
18 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.