Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Weekend ploios in toata Romania

Weekend ploios in toata Romania

Vremea pe 16 iunie este ploioasa in cele mai multe regiuni ale tarii. Prognoza meteo atentioneaza ca vor fi inclusiv vijelii, iar precipitatiile vor fi abundente.

Sambata, vremea va fi in general instabila; vor fi intervale de timp cu innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in cea mai mare parte a tarii, cu exceptia extremitatii de sud-est (zona litoralului) si a celei nord-vestice, unde conditiile pentru astfel de fenomene vor fi reduse. Ploile vor avea si caracter torential, in timp scurt se vor inregistra cantitati de apa local de peste 15...20 l/mp si izolat peste 30...40 l/mp, cu o probabilitate mai mare in Moldova si la munte. Pe spatii mici va cadea grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade, iar cele minime intre 12 si 21 de grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

In Bucuresti vremea va fi in general instabila. Temporar vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, fenomenele fiind mai probabile spre seara si la inceputul noptii. Prognoza meteo anunta o temperatura maxima de 29...30 de grade, iar cea minima de 17...18 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

La munte vremea va fi in general instabila si se vor semnala pe arii relativ extinse mai ales in cursul zilei, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Ploile vor avea si caracter torential, iar in timp scurt se vor inregistra cantitati de apa local de peste 15...20 l/mp si izolat peste 30...40 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.

La mare vremea va fi usor instabila si se va racori. Cerul va prezenta innorari trecatoare si, in special in timpul zilei, vor fi conditii de averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 28 de grade, iar cele minime vor fi de 20... 21 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 23 de grade.
15 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.