Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta vreme ploioasa, cu risc crescut de inundatii

Prognoza meteo anunta vreme ploioasa, cu risc crescut de inundatii

Meteorologii au avertizat sa ne asteptam la furtuni masive si la o  instabilitate termica crescuta, mai ales in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana.

Izolat, in special in zona de munte, cantitatile de apa pot ajunge pana la 15-20 de mm. in restul zonelor tarii aversele de ploaie isi vor face aparitia doar izolat si vor fi slabe cantitativ. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 25 si 30 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 27-32 de grade in Oltenia, 30-34 de grade in Muntenia si Dobrogea (cu valori usor mai scazute asteptate a se inregistra pe litoral si in estul Deltei Dunarii) si 27-32 de grade in Moldova.

In Bucuresti, se anunta din nou furtuni cu fulgere, asteptate inca din primele ore ale diminetii. Temperaturile sunt mari, maxima zilei fiind de 32°C, iar minima de 19°C. Cantitatile de apa vor fi destul de mari, in jur de de 6 l/m².
15 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.