Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognza meteo anunta temperaturi caniculare, furtuni cu fulgere

Prognza meteo anunta temperaturi caniculare, furtuni cu fulgere

Vremea din 14 iunie se anunta extrem de calduroasa si de capricioasa. Prognoza meteo ne informeaza ca temperaturile mari nu ne parasesc, la fel nici ploile torentiale si riscul de inundatii.

Joi vremea se va mentine instabila in regiunile intracarpatice, unde pe arii extinse va continua sa ploua in averse, care vor fi insotite de descarcari electrice si izolat de grindina. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate in zona Carpatilor Orientali, unde se vor acumula pana la 20-25 de mm. in restul regiunilor tarii unele averse slabe de ploaie vor cadea doar spre seara, in mod izolat.

Vantul va sufla slab, cel mult slab pana la moderat in cea mai mare parte a tarii. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 22-27 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 27-31 de grade in Oltenia, 28-33 de grade in Muntenia si Dobrogea si 26-31 de grade in Moldova, cu valori usor mai scazute asteptate in extremitatea nordica a regiuni.

Locuitorii Capitalei vor avea parte de un cer in mare parte senin, cu maxima zilei de 32°C, iar minima de 18°C. Nu va ploua joi, dar vineri aversele revin in Capitala.

La munte ploile nu se opresc, sunt asteptate furtuni cu fulgere izolate si cantitati mari de apa.

Maxima zilei este de 26°C, iar minima de 14°C. sanse de ploaie sunt 50%, vantul bate pe directia SE cu o viteza intre 10 si 15 km/h, iar cantitate precipitatii este de 3 l/m².
14 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.