Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo aduce furtuni masive. Vin ploi torentiale

Prognoza meteo aduce furtuni masive. Vin ploi torentiale

Vremea din 11 iunie se incadreaza in regimul termic al saptamanii trecute. Cu toate acestea, progonoza meteo anunta furtuni masive, vijelii, descarcari electrice, izolat, in anumite regiuni din tara. Media temperaturilor va mai creste cu 1 - 2 grade Celsius.

Potrivit ANM, in intervalul 10 iunie, ora 14:00 - 11 iunie, ora 23:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata in vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului, precum si la deal si la munte. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care vor lua aspect de vijelie si caderi de grindina.

In restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, iar vremea va ramane stabila. Meteorologii avertizeaza ca in intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi 15 - 20 l/mp si izolat 30 - 40 l/mp. in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza informarea meteo.

Locuitorii Capitalei se vor bucura de o zi extrem de calduroasa, cu temperaturi maxime ce ating 32°C si minime de 18°C. Vantul este variabil si nu sunt asteptate ploi. Cerul se mentine in mare parte senin atat pe timpul zilei, cat si noaptea.

La munte sunt asteptate furtuni cu fulgere si cantitati mari de apa. sanse de ploaie luni sunt de 80%, iar cantitatile de apa acumulate ating 3 l/m², vijelii, furtuni cu fulgere devreme. Temperaturile maxime ating 26°C, iar minimele ating 15°C. Ploile torentiale vor continua aproape toata saptamana.
11 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.