Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / In weekend temperaturile cresc, dar revin si ploile

In weekend temperaturile cresc, dar revin si ploile

Astazi avem vreme calda si temperaturi putin mai ridicate ca ieri. in vest, nord, in centru, in zonele de deal si munte se astepta alte reprize cu ploi zgomotoase, chiar torentiale. Vor fi si caderi de grindina si se pot produce vijelii.

Vreme instabila asteptam si in nordul Transilvaniei si in Maramures. Vor fi averse consistente cu fenomene electrice si poate sa cada si grindina. Temperaturile vor fi comparabile cu cele inregistrate ieri.

Se incalzeste si in tinuturile vestice iar temperaturile ajung pe la 33 de grade. si aici vor fi ploi in mai multe reprize si se vor strange cantitati mai insemnate de apa.

In centrul Romaniei vor cadea ploi consistente si asteptam si fenomene destul de violente. Temperaturile cresc usora fata de ieri.

In sud-vestul tarii, se anunta vreme calduroasa. In zonele joase va fi timp frumos dar la deal si la munte sunt asteptate averse catre seara. Tendinta de incalzire se pastreaza si aici, maximele urca spre 32 de grade.

In tinuturile sudice atmosfera va fi insorita si doar in zonele inalte se mai aduna norii si pe inserat vin ploi zgomotoase. La amiaza vor fi 33 de grade in Lunca Dunarii!

In Bucuresti, astazi se anunta o zi calda si frumoasa, cu un pic de vant si o maxima de 30...31 de grade.

La munte, se mai incalzeste putin, dar instabilitatea revine in a doua parte a zilei, cand se asteapta ploi torentiale si caderi de grindina.
8 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.