Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Meteorologii anunta caldura mare, dar ploile continua

Meteorologii anunta caldura mare, dar ploile continua

Vremea pe 8 iunie va fi foarte calduroasa, dar vor cadea in continuare ploi in multe regiuni ale tarii. Prognoza meteo anunta vijelii la deal si munte, dar si temperaturi care vor urca la 33 de grade in sud si vest.

Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, posibil si cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in nord-vestul tarii, la munte si pe arii restranse in celelalte regiuni. Prognoza meteo indica temperaturi minime cuprinse intre 10 si 20 de grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest.

Vineri, vremea va fi calda, local calduroasa, mai ales in regiunile vestice si sudice, dar si in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului posibil si cu aspect de vijelie in zonele de deal si de munte, in vestul, nordul, centrul tarii si pe arii restranse in restul teritoriului. Ploile vor avea si caracter torential, izolat se vor acumula cantitati de apa mai insemnate si va cadea grindina. Temperaturile maxime vor avea valori de la 21...22 de grade pe litoral, pana la 32...33 de grade in Banat si in Lunca Dunarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest. Presiunea atmosferica va scadea dinspre vest, la regim baric subnormal.

Vremea va fi calduroasa. Potrivit ANM, in Capitala, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade, iar cea minima de 16...18 grade. Presiunea atmosferica va scadea de la valoarea curenta - deja cu putin mai mica decat cea normala.
7 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.