Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va mentine in general instabila

Vremea se va mentine in general instabila

Joi 7 iunie, vremea se va mentine in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vântului si caderi de grindina, la deal si la munte, precum si in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si Oltenia si local in rest. Ploile vor avea si caracter torential, iar in intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 30 de grade, iar cele minime in general intre 10 si 18 grade.

In Bucuresti, vremea se va raci fata de ziua precedenta si va deveni normala termic, astfel ca maxima se va situa in jurul a 27 de grade. Cerul va avea innorari si vor fi averse si descarcari electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a zilei. Temperatura minima va fi de 16…17 grade.
6 iunie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.