Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 30 si 31 mai, in Capitala si in alte zone din tara

Prognoza meteo pentru 30 si 31 mai, in Capitala si in alte zone din tara

Prognoza meteo pentru 30 si 31 mai 2018, in Capitala si in alte zone din tara. Vremea se va mentine calda si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si a Muntilor Apuseni, potrivit ANM.

Miercuri in tara, vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari in sudul Banatului si in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai coborate in estul Transilvaniei spre 4 grade. in Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 30…31 de grade, iar cea minima de 13…15 grade.

Joi in tara, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in Muntenia si Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 grade in estul Transilvaniei si 20 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral. in Capitala, cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si seara in zonele montane, unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
30 mai 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.