Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru marti si miercuri: temperaturile pot depasi 30 de grade Celsius. Unde sunt posibile ploi

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: temperaturile pot depasi 30 de grade Celsius. Unde sunt posibile ploi

Vremea se va mentine calda si va fi in general frumoasa, informeaza ANM.
 
Marti

In tara


Vremea se va mentine calda si va fi in general frumoasa. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22...23 de grade pe litoral si 29...30 de grade in zonele de campie si podis, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, pana la 3 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest, spre 19 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, in special dupa-amiaza, in zona Carpatilor Meridionali si Occidentali, precum si, trecator, in regiunile nord-vestice si estice, unde izolat se vor semnala ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari, in cursul zilei in sud-estul teritoriului, iar de scurta durata si in timpul ploilor.

La Bucuresti

Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.
 
Miercuri

In tara


Vremea se va mentine calda si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si a Muntilor Apuseni, dupa-amiaza, vor fi ploi slabe, de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari in sudul Banatului si in Dobrogea, iar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, mai coborate in estul Transilvaniei spre 4 grade.
29 mai 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.