Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Schimbare RADICALA a vremii. Meteorologii fac un anunt de ULTIMA ORA!

Schimbare RADICALA a vremii. Meteorologii fac un anunt de ULTIMA ORA!

Vremea pe 22 mai este frumoasa, desi, izolat, se vor mai inregistra averse si descarcari electrice. Prognoza meteo anunta ca de marti se vor mai inregistra precipitatii doar in zonele de munte, iar temperaturile cresc.

Noaptea de luni spre marti: innorarile vor fi mai persistente in jumatatea de vest a Olteniei, unde va ploua temporar si se vor cumula local 10...15 l/mp, iar spre dimineata si in Banat. in special in primele ore ale noptii, dezvoltari noroase convective, averse si descarcari electrice vor mai fi pe spatii mici in vest si in nord, iar in restul teritoriului cerul va fi variabil. Prognoza meteo arata ca temperaturile minime se vor incadra in general intre 6 si 15 grade. Spre dimineata, in depresiuni si pe vaile raurilor, izolat vor fi conditii de ceata.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sud-vestul tarii, in special in zona montana aferenta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade, iar cele minime in general intre 7 si 15 grade. in orele diminetilor, izolat vor fi conditii de ceata, in special in depresiuni si pe vaile raurilor. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

IN BUCUREsTI: Vremea pe 22 mai in Capitala va fi frumoasa si calda, cu cer variabil si vant slab si moderat. Potrivit ANM, temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 12...13 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
22 mai 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.