Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ploi slabe in acest weekend

Prognoza meteo anunta ploi slabe in acest weekend

Gradul de instabilitatea atmosferica va fi in crestere, indeosebi in regiunile vestice, nordice si centrale, precum si in zonele deluroase si montane, unde temporar innorarile se vor accentua, iar local se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitaţii atmosferice se vor semnala doar izolat si la cote mai reduse.

Astazi cerul va fi noros si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului, in nord-vest si pe arii restrânse in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, ușor mai scazute in depresiuni.

Maine cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitaţii atmosferice se vor semnala doar izolat si la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, ușor mai scazute in depresiuni.

Duminica cerul va fi cu innorari trecatoare ziua, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 13 grade.

De luni vremea se va incalzi usor, iar temporar, in special dupa-amiaza si seara vor fi averse si descarcari electrice in majoritatea regiunilor, cu o probabilitate mai mare insa in zonele montane si submontane.
18 mai 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.