Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta furtuni cu tunete si fulgere

Prognoza meteo anunta furtuni cu tunete si fulgere

Vremea din 14 mai nu aduce vesti bune. Prognoza meteo anunta ca vremea se strica iar. Dupa ce ploile au facut o pauza in weekend, incepand cu ziua de luni de saptamana, vor debuta in forta. In Bucuresti si la munte sunt asteptate furtuni cu fulgere, ploi masive, cantitati de apa mari. Temperaturile sunt in usoara scadere in toata tara, insa vremea va fi totusi calda comparativ cu data din calendar.

Potrivit ANM, pe fondul unor mici variaţii ale temperaturii aerului de la o zi la alta, aproape intreg intervalul de prognoza va fi caracterizat de o vreme relativ calda pentru aceasta perioada. Astfel, media regionala a temperaturilor maxime va fi de 25...27 de grade, cu valori usor mai scazute in perioada 12 – 18 mai, cand, in medie, sunt prognozate maxime de 23...24 de grade. Temperaturile minime vor inregistra in perioada 7 – 12 mai o medie de 12...15 grade, apoi vor fi uşor mai scazute, spre medii de 10...11 grade. Instabilitatea atmosferica se va manifesta local, dupa de 15 mai.

Locuitorii Capitalei vor avea parte de o zi ploioasa si posibile tunete. Temperatura va mai scadea cu un grad fata de ziua precedenta: Vor fi maxime de 23°C si minime de 11°C. Vantul este variabil, cantitatea de  precipitatii va fi de 4 l/m².  Peste noapte sunt asteptate furtuni cu fulgere izolate. De marti, ploile insotite de descarcari electrice vor pune stapanire pe Bucuresti.
14 mai 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.