Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi racoroasa si va continua sa ploua

Vremea va fi racoroasa si va continua sa ploua

Meteorologii anunta ca joi vremea va fi usor instabila, in unele locuri cu innorari, averse si descarcari electrice. In Capitala, vremea va fi racoroasa si va ploua temporar.

In jumatatea de sud a țarii si in zona montana, vremea va fi termic apropiata de normal, local chiar racoroasa, cerul va fi mai mult noros si, cu precadere ziua, pe arii relativ extinse va ploua; ploile vor fi moderate cantitativ, iar izolat se pot cumula 15…20 l/mp.

In restul teritoriului va fi o vreme calda si usor instabila, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza cand pe spații mici vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, temporare in general de pana la 50 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 23 de grade in jumatatea de sud si intre 23 si 28 de grade in cea nordica; minimele termice vor fi cuprinse in general intre 8 si 15 grade.

In Bucuresti, vremea va fi racoroasa, innorarile vor fi persistente si va ploua temporar, in special pe parcursul zilei. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 20…21 de grade, iar cea minima de 11…13 grade.
10 mai 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.