Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vin ploile torentiale, vijelii, iar temperaturile vor fi in scadere si in urmatoarele saptamani

Vin ploile torentiale, vijelii, iar temperaturile vor fi in scadere si in urmatoarele saptamani

Meteorologii spun ca vremea este instabila in toata tara si vor fi ploi pe spatii extinse in toate regiunile, insa aceste nu vor fi importante cantitativ. Potrivit ANM, doar la munte se vor acumula cantitati considerabile de apa. Vantul va sufla moderat in estul tarii si se va resimti mai putin in restul regiunilor.

Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 17 si 22 de grade in Transilvania si Maramures, 22-27 de grade in Banat, Crisana si Oltenia si 20-25 de grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova, cele mai scazute temperaturi fiind asteptate in zona litoralului.

Locuitorii din Capitala nu trebuie sa-si uite umbrelele pentru ca au parte de ploi si vant moderat. Vremea se mentine insa calda, cu temperaturi cuprinse intre 13 si 22 de grade.

In zona montana sunt semnalate ploi torentiale. Fata de ziua precedenta, temperaturile sunt in scadere, maximele fiind cuprinse intre 14 si 19 grade Celsius.
9 mai 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.