Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta canicula

Prognoza meteo anunta canicula

Vremea din 2 mai se anunta extrem de calda in Romania, cu temperaturi peste media perioadei. Prognoza meteo ne surprinde din nou: pe de o parte caldura mare, pe de alta, ploi torentiale si descarcari electrice.

Vremea va fi frumoasa in aproape toata tara, doar spre seara in sud-vest urmand sa isi faca aparitia cu totul izolat unele averse slabe de ploaie insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat in sud-vest si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi incadrate in general intre 26 si 31 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana si 23-28 de grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, din nou cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra pe litoral.
2 mai 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.