Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 30 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru vineri. Valorile termice vor marca o scadere in cea mai mare parte a tarii

Prognoza meteo pentru vineri. Valorile termice vor marca o scadere in cea mai mare parte a tarii

Valorile termice vor marca o scadere in cea mai mare parte a tarii, astfel ca in jumatatea de nord se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei, in timp ce in restul teritoriului vor fi totusi in continuare cu mult mai ridicate, cu precadere in Oltenia si Muntenia.

 Cerul va fi variabil, insa pe parcursul zilei in sud si sud-est precum si in zonele montane vor fi innorari temporar accentuate si pe arii restranse se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile extracarpatice si la munte, in special pe creste, iar in partea a doua a intervalului si in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 18 si 28 de grade.

Valorile termice vor marca o scadere usoara, insa vor fi in continuare cu mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza cand se vor semnala averse, intensificari de scurta durata ale vantului si posibil descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 26…28 de grade, iar cea minima de 13…15 grade.

27 aprilie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.