Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / ANM anunta vreme frumoasa in minivacanta de 1 Mai, dar si instabilitate atmosferica

ANM anunta vreme frumoasa in minivacanta de 1 Mai, dar si instabilitate atmosferica

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta vreme frumoasa in minivacanta de 1 Mai, dar si instabilitate atmosferica. Cel mai important, insa, au spus cum va fi vremea la mare.

Temperaturile ridicate anuntate de meteorologi pentru saptamâna viitoare se vor mentine ridicate, in general, si pe timpul minivacantei de 1 Mai. La nivelul teritoriului, vremea va fi frumoasa, iar temperaturile vor atinge 28-29 de grade Celsius.

“In momentul de fata nu avem cu certitudine un tablou clar pentru zilele minivacatei de 1 mai, dar ce putem spune este ca ramâne in continuare o vreme mai calda decât in mod obisnuit, in acesta perioada, cu probabilitate pentru averse si descarcari electrice, averse de vara, pe intervale scurte de timp, in mare parte din tara, dar zonele mai expuse ar fi cele intracarpatice si zona de munte. Pe litoral se anunta o vreme calda, iar sansele de ploaie sunt destul de reduse”, a declarat meteorologul de serviciu al ANN, Oana Paduraru.

Asadar, se anunța o vreme frumoasa pe litoral, iar in conditiile unor temperaturi ridicate exista posibilitatea ca si temperatura apei marii sa depasesca 15 grade Celsius.
25 aprilie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.