Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 23, 24 si 25 aprilie 2018. Prognoza meteo anunta temperaturi ridicate, dar si ploi

Prognoza meteo pentru 23, 24 si 25 aprilie 2018. Prognoza meteo anunta temperaturi ridicate, dar si ploi

Vremea pe 23 aprilie 2018 va fi foarte calda, la fel si marti, si miercuri, anunta meteorologii. Prognoza meteo anunta insa si ploi in unele regiuni.

Prognoza meteo ANM anunta ca vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in zonele montane si submontane si in centrul teritoriului unde local, mai ales dupa orele pranzului, vor fi averse si descarcari electrice, precum si in regiunile sud-estice unde astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restranse. Noaptea innorari si ploi vor fi in partea de nord-vest a tarii. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si, de scurta durata, si in restul zonelor, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 4...6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 15...16 grade in Dealurile de Vest. Izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata, cu precadere in Dobrogea.

In majoritatea zonelor, vremea va deveni in general instabila, iar temperaturile vor fi usor mai scazute decat in ziua anterioara; cu precadere pe parcursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. in regiunile sudice va fi in continuare o vreme deosebit de calda, iar fenomne asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii restranse, in special spre seara. Ploile vor avea si caracter torential, izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 28 de grade, mai ridicate in Oltenia si Muntenia, spre 29...30 grade; minimele termice vor fi cuprinse intre 8 si 15 grade.

Vremea va fi in general frumoasa si va deveni deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales dupa-amiaza la munte si in regiunile nordice unde izolat vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 21 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 15 grade, usor mai scazute in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceata.

Vor fi manifestari specifice instabilitatii atmosferice; innorari temporar accentuate si local, mai ales dupa orele pranzului, averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales pe creste. Valorile termice se vor mentine ridicate, comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.

23 aprilie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.