Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta temperaturi extrem de ridicate in urmatoarele zile

Prognoza meteo anunta temperaturi extrem de ridicate in urmatoarele zile

Vremea pe 10 aprilie 2018 va fi calda, iar temperaturile vor creste in urmatoarele zile. Prognoza meteo ANM anunta ca se va ajunge la 27 de grade in unele zone ale tarii.

Marti, vremea va fi in general frumoasa si mai calda pentru aceasta data in majoritatea zonelor tarii. In regiunile vestice, nord-vestice, precum si in zona de munte aferenta, pe parcursul zilei, vor fi innorari si pe arii restranse ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. in rest, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 25 de grade, mai scazute pe litoral, unde vor fi intre 11 si 15 grade, iar cele minime intre 0 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 13 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, indeosebi in sud-estul tarii, pe arii restranse va fi ceata.
Presiunea atmosferica va scadea sub normalul baric.

Miercuri, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara cand se vor semnala averse si descarcari electrice pe arii relativ restranse la munte si izolat in celelalte regiuni, cu precadere in cele sud-vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in zona montana aferenta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, mai coborate pe litoral, intre 12 si 14 grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase in special din est si sud-est, pe spatii mici va fi ceata.
Presiunea atmosferica nu se va schimba in mod notabil.

Joi, temperatura aerului va creste, in cea mai mare parte a tarii, astfel incat vremea va deveni deosebit de calda, in regiunile intracarpatice. Maximele vor avea valori de la 13...15 grade pe litoral, pana spre 27 de grade, izolat in vest, nord-vest si centru, iar minimele, in general, intre 5 si 15 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si descarcari electrice - ziua, pe arii restranse in zonele montane, iar noaptea local in vest si sud-vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, mai ales in a doua parte a intervalului, in Banat, Crisana si partial in Transilvania si Maramures, precum si la munte, in special pe crestele Muntilor Banatului si ale Carpatilor Meridionali. Dimineata si noaptea, cu precadere in sud si sud-est, pe spatii mici va fi ceata.
10 aprilie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.