Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo de Pasti 2018. Vremea in 8, 9, 10 aprilie in toata tara

Prognoza meteo de Pasti 2018. Vremea in 8, 9, 10 aprilie in toata tara

De Pasti, nu vor fi precipitatii, iar vremea va fi, in general, frumoasa, cu temperaturi ridicate, specifice perioadei.

In Banat, potrivit ANM, astazi si maine (5 - 6 aprilie), se va resimti o scadere a temperaturilor chiar si cu 6 grade Celsius. De sambata, se reia procesul de incalzire, iar temperaturile cresc treptat pana-n 9 aprilie, cand vor ajunge la 21 de grade Celsius. Pana-n 15 aprilie nu vor mai fi variatii de temperatura semnificative. Vor fi temperaturi cuprinse intre 18 - 20 de grade Celsius.

In Crisana, se raceste, de asemenea, astazi si maine, dar de sambata se incalzeste din nou, maximele vor ajunge la 21 de grade luni. Intre 10 - 15 aprilie, vor fi temperaturi de 17 - 19 grade Celsius.

In Transilvania, astazi temperaturile ajung la 21 de grade Celsius. De maine, vor fi variatii de temperatura. Media se va situa intre 17 si 19 grade Celsius. Totusi, maine va fi cea mai calda dimineata, temperaturile vor ajunge la primele ore la 6 grade Celsius. insa, tot maine sunt posibile ploi. De Pasti nu va ploua. Minimele vor fi de 2 - 4 grade Celsius, iar maximele de 17 - 19 grade Celsius. Dupa 12 aprilie, sunt conditii de ploaie.

In Maramures, pana astazi a fost un proces de incalzire, media temperaturilor diurne ajungand la 20 de grade Celsius. Maine, temperaturile vor scadea cu aproximativ 4 grade Celsius, dar pana-n 9 aprilie vor fi in continua crestere. Se va ajunge luni la 19 grade Celsius. Ulterior, maximele vor fi in jurul a 17 grade Celsius. Cel mai cald va fi maine, 6 aprilie.

In Moldova, pana astazi a fost un proces de incalzire. Astazi vor fi aproximativ 21 de grade Celsius. De maine, vor fi maxime cuprinse intre 15 si 18 grade Celsius, valori apropiate de normalul perioadei. Maine sunt posibile ploi, dar nu si de Pasti. Minimele vor fi de 3 - 5 grade Celsius.

In Dobrogea, temperaturile se vor situa, in medie, in jurul a 14 grade Celsius. Este o vreme normala pentru prima parte a lunii aprilie. Media temperaturilor de pe timpul noptii este de aproximativ 7 grade Celsius.

In Muntenia, astazi este o medie de 21 de grade Celsius. De maine, media temperaturilor din timpul zilei vor fi de 17 - 19 grade Celsius. Vor fi ploi pe arii restranse si slabe cantitativ probabil maine si sambata.

In Oltenia, temperaturile, de asemenea, vor fi undeva la maximul 19 grade Celsius. Minimele de  5 - 7 grade Celsius. Sunt posibile ploi intre 5 si 7 aprilie. Diferenta este ca aici va ploua pe arii extinse, dar tot slab cantitativ.

Cei care aleg muntele de Pasti trebuie sa stie ca maximele vor fi cuprinse intre 8 si 11 grade Celsius. Minimele de pe timpul noptii vor fi pozitive. Va ploua, slab cantitativ, intre 5 si 7 aprilie. De Pasti nu va ploua. Sunt posibilitati de revenire a ploilor dupa 15 aprilie. 
5 aprilie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.