Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa. In ce zone temperaturile vor urca pana la 24 de grade. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vreme predominant frumoasa. In ce zone temperaturile vor urca pana la 24 de grade. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi in aproape toata tara, cu precadere in vest, centru si nord, informeaza ANM.

Marti

In tara


Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat in sud-estul teritoriului, in extremitatea de vest si la munte si va fi slab in celelalte zone. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10...12 grade pe litoral si in jurul a 21 de grade in Banat; minimele termice vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali si 10...11 grade in Dealurile de Vest. Noaptea vor mai fi conditii de bruma, in  special in zonele depresionare si pe spatii restranse va fi ceata.

La Bucuresti


Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil la senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...18 grade, iar cea minima de 4...6 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.

Miercuri

In tara


Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare seara si noaptea in vestul tarii si la munte unde pe spatii restranse vor fi averse slabe de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 24 de grade, mai mici pe litoral unde se vor inregistra intre 10 si 13 grade. Minimele termice vor fi cuprinse intre -1...0 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 11...12 grade in Dealurile de Vest. Noaptea vor fi conditii de ceata, in special pe litoral.
3 aprilie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.