Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va continua sa se incalzeasca. Unde vor fi conditii de ploaie. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va continua sa se incalzeasca. Unde vor fi conditii de ploaie. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va continua sa se incalzeasca usor, astfel incat valorile termice se vor apropia de cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.

Joi

In tara


Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 18 grade, iar cele minime, in general, intre -1 si 8 grade. Cerul va fi variabil, dar se va innora treptat in vestul, nord-vestul si nordul teritoriului unde, mai ales din a doua parte a zilei si noaptea, local va ploua. Pe crestele montane vor mai fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte si in Campia de Vest. Dimineata si noaptea, in zonele joase in special din sud si est, va fi ceata.

La Bucuresti

Vremea va continua sa se incalzeasca, astfel incat valorile termice se vor apropia de cele caracteristice acestei perioade. Temperatura maxima va fi de 15...16 grade, iar cea minima de 1...3 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Vineri

In tara


Procesul de incalzire va continua in majoritatea regiunilor, iar vremea va deveni usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime se vor situa intre 9 si 20 de grade, iar cele minime, in general, intre 0 si 11 grade.

Cerul va fi variabil, cu innorari si temporar ploi, ziua pe arii restranse in nord si centru, iar seara si noaptea, local, mai ales in vestul si nord-vestul teritoriului. Pe crestele cele mai inalte vor mai fi precipitatii sub forma de lapovita si trecator ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta, iar in partea a doua a intervalului si in Campia de Vest. La inceputul si sfarsitul intervalului, mai ales in sud si est, va fi ceata.
29 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.