Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea 27, 28 si 29 martie 2018. Meteorologii ANM anunta schimbari abrupte de temperatura

Vremea 27, 28 si 29 martie 2018. Meteorologii ANM anunta schimbari abrupte de temperatura

Marti, vremea va fi rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 12 grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de nord a tarii si va prezenta innorari temporare in restul teritoriului. Vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie pe arii relativ extinse in Banat, Crisana, Transilvania, Moldova si pe spatii mici in celelalte regiuni. in zona de munte vor predomina lapovita si ninsoarea si vor fi conditii de polei. Vântul va sufla slab pâna la moderat, cu usoare intensificari in sud-vestul teritoriului. Dimineata si noaptea, pe arii restrânse, se va semnala ceata.

Miercuri, vremea se va incalzi fata de intervalul precedent. in jumatatea de nord a tarii vor fi innorari temporare si local precipitatii mai ales sub forma de ploaie. in restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat, dupa-amiaza si seara, va ploua slab. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte si pe arii restrânse in nord-vest si in sud. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 15 grade, cu cele mai scazute valori in estul Transilvaniei, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -5 si 5 grade. La inceputul, dar mai ales la sfârsitul intervalului, va fi ceata local in regiunile extracarpatice si izolat in restul teritoriului.

Joi, vremea va continua sa se incalzeasca. Temperatura aerului va avea valori in jurul celor normale pentru sfârsitul lunii martie, cu maxime cuprinse intre 8 si 18 grade si minime, in general, intre -1 si 7 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in vestul, nordul si partial in centrul tarii, unde local va ploua in general slab. in restul teritoriului ploile vor fi posibile doar izolat. Pe crestele montane vor mai fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in rest. Dimineata si noaptea, mai ales in regiunile extracarpatice, pe arii restrânse va fi ceata.
27 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.