Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste usor. Cum vor evolua temperaturile. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea se incalzeste usor. Cum vor evolua temperaturile. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va continua sa se incalzeasca usor in cea mai mare parte a tarii, dar valorile termice se vor mentine sub normele perioadei, informeaza ANM.

Luni

In tara

Cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, predominant sub forma de ploaie, ziua in sudul si sud-estul tarii si pe arii mai restranse in rest, iar noaptea, local, indeosebi in vest, nord si centru. La munte, precipitatiile vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. La inceputul intervalului, izolat, vor mai fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari, trecator, in Dobrogea, sudul Banatului si zona inalta de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2...3 grade, izolat, in regiunile extracapatice si 12...13 grade in nord-vestul si sud-estul extrem al teritoriului, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -2 si 4 grade. Izolat, dimineata si noaptea, se va semnala ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros, in cursul zilei temporar va ploua, iar seara si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Marti

In tara


Vremea se va mentine rece pentru aceasta data, desi temperatura aerului va fi in crestere si in regiunile extracarpatice. Cerul va avea innorari si temporar va ploua in nordul si centrul tarii, local in vest si izolat in rest. in zona de munte precipitatiile vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5...6 grade, izolat, in jumatatea de nord a tarii si 10...12 grade in regiunile sudice. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -2 si 4 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, se va semnala ceata.
26 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.