Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Lapovita, ninsoare si polei, in Capitala, toata saptamana. Politia rutiera: Se circula normal

Lapovita, ninsoare si polei, in Capitala, toata saptamana. Politia rutiera: Se circula normal

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, luni, ca lapovita si ninsoarea vor continua zilele urmatoare in Capitala, favorizand aparitia poleiului. Brigada Rutiera precizeaza ca, in momentul de fata, se circula normal, nu sunt artere blocate si nu au fost inregistrate accidente grave.

"Acum, in urmatoarea ora, doua, mai avem precipitatii, ninsoare, poate trecator si lapovita, apoi avem o scurta pauza si din nou spre seara precipitatii, ploaie, lapovita, care vor mai determina aparitia poleiului, pana pe la mijlocul noptii, apoi se transforma iarasi in ninsoare inspre dimineata. Avem amestecul acesta acum de lapovita, polei, ninsoare, care trece intr-o ora. O sa tot avem pentru ca precipitatiile nu vor lipsi, vor fi cam in fiecare zi si vor fi amestecate. incepe cu ploaie, lapovita, masa de aer este in continuare destul de rece, temperaturile destul de scazute si va mai fi polei. Temperaturile vor fi scazute. Astazi estimam sa fie -2 sau -1 grad si dupa aceea undeva la 0-1 grade zilele urmatoare. Iar noapte vor fi temperaturi de -5 sau -4 grade. Cam toata saptamana va ninge", a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorogul de serviciu al ANM, Alina serban.

"Se circula in conditii normale in Bucuresti, valorile de trafic fiind normale. Nu au fost inregistrate accidente rutiere grave sau artere blocate", au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Brigazii Rutiere.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, avertizari cod galben de polei de scurta durata pentru Capitala si alte sase judete. In Ialomita, Giurgiu, Teleorman si Calarasi codul galben de polei va fi in vigoare pana la ora 13.00, potrivit ANM.
20 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.