Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ger istoric, polei si ninsori, anunta prognoza meteo ANM

Ger istoric, polei si ninsori, anunta prognoza meteo ANM

Vremea pe 19 martie va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada, la fel va fi marti si miercuri. Prognoza meteo anunta polei, ninsori si temperaturi scazute.

Luni, vremea va fi deosebit de rece, mai ales in regiunile extracarpatice, iar in Moldova si in estul Transilvaniei, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ger. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7 grade in nordul Moldovei si 8...9 grade in Transilvania, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -9 si 1 grad. Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitatii in toate regiunile, in extindere treptata dinspre sud-vest, iar in jumatatea de sud a tarii si la munte vor fi in general moderate cantitativ. Acestea vor fi mixte ziua si mai ales sub forma de lapovita si ninsoare seara si noaptea. Se va semnala polei sau ghetus, in special in sudul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sudice, dar mai ales in Banat.

Marti, vremea va ramane deosebit de rece, iar cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitatii pe arii extinse ziua, cand in sud-est se vor inregistra si cantitati mai importante, si pe spatii mici noaptea, in general slabe, mai ales in est. Precipitatiile vor fi mixte in extremitatile de sud-est si sud-vest ale teritoriului, unde pe arii restranse se va forma polei si mai ales sub forma de ninsoare in rest. in Muntenia, Dobrogea si pe crestele montane vantul va avea intensificari si local ninsoarea va fi viscolita. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -9 si 1 grad. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata, indeosebi in regiunile sudice.

Miercuri, vremea se va mentine deosebit de rece. Cerul va avea innorari si vor fi precipitatii in majoritatea zonelor tarii, mixte in extremitatea sudica si in sud-est, unde vor fi conditii de polei si predominant ninsori in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari indeosebi in regiunile sud-estice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -7 si 0 grade.
19 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.