Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Sambata, temperaturi de pana la 20 de grade De duminica, vremea se raceste brusc. NINGE din nou si vor fi temperaturi negative

Sambata, temperaturi de pana la 20 de grade De duminica, vremea se raceste brusc. NINGE din nou si vor fi temperaturi negative

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat ca vremea in tara, precum si in Capitala, va fi calda sambata, cu temperaturi intre 18 si 20 de grade Celsius, insa, de duminica se preconizeaza o racire cu precipitatii sub forma de ninsoare.

"Se preconizeaza o racire care incepe duminica si care continua si la inceputul saptamanii viitoare. intr-adevar, inclusiv sambata vor fi temperaturi foarte ridicate. Martie este o luna capricioasa, mai sunt intervale calde, reci. Vor fi si precipitatii sub forma de ninsoare, dar nu mai devreme de duminica, unele care pot fi si in cursul zilei. Pana sambata nu vor fi probleme, iar in partea de sud a tarii, ca si vineri, vor fi valori in jur de 18 grade Celsius si in Capitala maxima de sambata va fi de 18-19 grade. In tara vor fi inspre 19 in mai multe zone din sud, chiar 20 de grade in sudul Dobrogei", a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu al ANM.

Intre 18 si 20 martie vremea se va raci, insa ulterior valorile termice vor creste usor de la o zi la alta, astfel incat, la sfarsitul celei de a doua saptamani, se va atinge o medie regionala de 13 grade. Temperaturile minime se vor situa intre 3 si 7 grade, in medie, in prima saptamana, cu cele mai scazute valori pe 15 martie, iar in intervalul 18 – 20 martie vor deveni usor negative, pentru ca apoi sa creasca din nou, spre 3 grade pe 24, 25 martie, potrivit ANM.

In Crisana, regimul termic va marca o scadere, iar pe parcursul ultimelor zile ale intervalului de prognoza, temperaturile se vor situa usor sub normele perioadei, atingand pe 25 martie o medie regionala de 12 grade la valorile maxime si de 2 grade la cele minime.
16 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.