Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre -1 si 7 grade. Cerul va fi temporar noros si vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice, local in centrul, sudul, estul tarii si izolat in restul teritoriului. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab si moderat, local cu intensificari ziua, mai ales in est, in sud si la munte.

Prognoza meteo pentru joi

Desi valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul precedent, va fi, in continuare, cald in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 16 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 8 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade. Cerul va avea innorari temporare, iar local va ploua slab, ziua mai ales in jumatatea de est a teritoriului, iar noaptea cu precadere in vest si sud-vest. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, iar in cursul zilei si in regiunile sudice si sud-estice. Noaptea, mai ales in sud-est vor fi conditii de ceata.

14 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.