Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada. La cat ajung maximele. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada. La cat ajung maximele. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si pe arii restranse ploi slabe, de scurta durata, ziua in regiunile estice, sud-estice si centrale, iar seara si noaptea in cele nordice. La munte, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in special pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 7 si 15 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 grade in estul Transilvaniei si 5 grade in Dealurile de Vest si pe litoral. Cu precadere la inceputul intervalului, in zonele joase de relief, pe arii restranse se va semnala ceata.

Bucuresti

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 14 grade, iar cea minima va fi de 2...4 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

La munte

Temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse vor fi precipitatii mixte, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la altitudini

Sambata

In tara


Valorile termice vor fi mai ridicate decat in intervalul anterior, astfel incat in cea mai mare parte a tarii, vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor situa intre 8 si 18 grade, iar cele minime intre 0 si 7 grade, mai scazute in depresiuni, pana spre -3 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi slabe indeosebi in partea a doua a intervalului, local in jumatatea vestica a teritoriului si izolat in rest. La munte, la peste 1500 m, trecator mai pot fi precipitatii si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Vor fi conditii de ceata, dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, in special din sud si sud-est.

La munte

Cerul va fi temporar noros. Se vor semnala ploi, iar la altitudini de peste 1500 m precipitatii mixte, ziua izolat, iar noaptea pe arii relativ extinse in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si pe spatii mici in restul zonei montane. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste. Valorile termice vor fi in crestere fata de intervalul anterior.

Duminica

La munte

Cerul va fi mai mult noros. Temporar, mai ales in Carpatii Occidentali, va ploua, iar pe creste vor fi posibile si precipitatii si sub forma de ninsoare. Vantul va avea intensificari, indeosebi pe creste. Valorile termice se vor mentine in continuare ridicate pentru aceasta perioada.
9 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.